چون دوست و مشاوری معتمد در کنار شمـا خواهیم بود و با ارائه صـادقانه و به دور از هرگونه بزرگنمایی و تبلیغات کاذب ، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می رسانیم.
موردکاوی و ارائه راهکار از سوی معاونین در نخستین همایش سراسری رؤسای مناطق و شعب سال 94
در نخستین گردهمایی سراسری رؤسای مناطق و شعب بیمه نوین در سال 94: معاون فنی بیمه نوین ضمن تأکید بر اهمیت هم افزایی و تلاش همسو در شرکت گفت: نخستین هدف شرکت در حوزه فنی ارتقای کیفیت پرتفوی بیمه ای است/ معاونت طرح و توسعه بیمه نوین با اشاره به این نکته که داشتن برنامه و استراتژی از اصول حیاتی یک سازمان موفق است، داشتن برنامه استراتژیک برای دستیابی به اهداف سازمان را ضروری دانست/ معاون مدیرعامل بیمه نوین در امور شعب و بازاریابی بر لزوم کنترل و رعایت استانداردها و شرایط حرفه ای از سوی رؤسای مناطق و شعب در ساماندهی شبکه فروش تأکید کرد.
نخستین هدف شرکت در حوزه فنی ارتقای کیفیت پرتفوی بیمه ای است ناهید عباسی معاون فنی شرکت بیمه نوین در گردهمایی سراسری رؤسای مناطق و شعب بیمه نوین در سال 94 نخستین هدف شرکت در حوزه فنی را ارتقای کیفیت پرتفوی بیمه ای دانست و گفت: برای دستیابی به این هدف باید استراتژی هایی از جمله انتخاب مشتریان مطلوب، تجمیع امور بیمه ای بیمه گزاران، پیاده سازی اصول و تکنیک های مدیریت ریسک در بازدیدهای اولیه، اعزام کارشناسان مجرب برای بازدید اولیه را در دستور کار قرار دهیم. وی ادامه داد: ارائه مشاوره ریسک به بیمه گزاران و انعکاس توصیه های ایمنی به آنها و اشاره و کنترل ریسک صدور از طریق ایجاد شرایط خصوصی مناسب در بیمه نامه ها از دیگر استراتژی هایی است که اجرای آن بسیار حائز اهمیت است. معاون فنی شرکت بیمه نوین از ارتقای بهره وری فنی به عنوان هدف دوم این معاونت نام برد و افزود: بیش از هر چیز استقرار سیستم مدیریت ریسک قبل از صدور بیمه نامه، به کار گیری نیروهای با انگیزه، اصلاح و بهبود فرآیندهای صدور و پرداخت خسارت و آموزش ادواری فنی در سطوح و رشته های مختلف بیمه ای ما را در رسیدن به ارتقای بهره وری فنی نزدیک خواهد کرد. عباسی همچنین درخصوص بهبود مدیریت ضریب خسارت در شرکت خاطر نشان کرد: در این حوزه باید تلاش کنیم تا علاوه بر انتخاب ریسک های مناسب از بروز پدیده انتخاب معکوس در شرایط ناسالم رقابتی کنونی اجتناب کنیم. وی همچنین در ادامه از تمرکز بر کسب پرتفوی در سه ماهه نخست سال، رعایت دستور العمل های حوزه صدور و پرداخت، اهمیت گزارش بازدید اولیه در بیمه های اموال و مسئولیت، تسریع در عملکرد و چابکی سازمانی در تمام مراحل و تلاش در جهت حفظ مشتریان وفادار به عنوان برخی از مهم ترین نکات فنی شرکت نام برد. همچنین بر اقدام سریع پس از وقوع خسارت از جانب بیمه گزاران و نظارت دقیق بر فعالیت شرکت هایی که مسئولیت رسیدگی به خسارت را به عهده دارند(شرکت های برون سپار) تأکید شد تا از توسعه زیان جلوگیری شود.
برنامه راهبردی یعنی داشتن تصویر روشنی از آینده شرکت سهراب میرفخرایی؛ معاونت طرح و توسعه شرکت نیز با اشاره به این نکته که داشتن برنامه و استراتژی از اصول حیاتی یک سازمان موفق است، گفت: برنامه راهبردی در شرکت یعنی داشتن تصویر روشنی از آینده شرکت که به عنوان یک سند باید در دستور کار فعالیت ها و تصمیم گیری ها قرار گیرد. خوشبختانه ما در سال 93 موفق شدیم با استفاده از ظرفیت ها و شناخت توانمندی های شرکت این برنامه را در پنج حوزه راهبردی فنی، بازار، منابع انسانی، سرمایه گذاری و فناوری اطلاعات و ارتباطات تدوین، تصویب و ابلاغ نماییم. وی ادامه داد: مهم ترین نکته مثبت این برنامه تهیه آن در داخل شرکت و با استفاده از شناخت واقع بینانه از ظرفیت های موجود است که نتیجه آن برنامه ای منطقی با چشم اندازی روشن است، در حال حاضر بیش از هر چیز لازم است که پروژه های این سند در دستور کار قرار گیرد و تمام اعضای شرکت در اجرای آنها با تعهد عمل کنند. میرفخرایی همچنین از تشکیل و فعالیت کارگروه افزایش فروش شرکت در سال 93 خبر داد و افزود: این کارگروه به منظور برنامه ریزی و راهبری اقدامات شرکت برای دستیابی به چشم انداز شرکت (قرار گرفتن در میان پنج شرکت برتر صنعت بیمه در فروش) تشکیل شده است. این کارگروه انگیزش، آموزش، بازار و فنی به منظور هدایت فعالیت ها در حوزه مربوطه مشغول به تدوین برنامه هستند.
شبکه فروش خود را با دقت مهندسی کنیم و از مشکلات آنها یک گام جلوتر باشیم احمدرضا جرگویی نیز همزمان با نخستین گردهمایی رؤسای مناطق و شعب بیمه نوین با ذکر این که کنترل و رعایت استانداردها و شرایط حرفه ای از سوی رؤسای مناطق و شعب در ساماندهی شبکه فروش از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: با توجه به اعطای مجوز بیمه مرکزی برای جذب نماینده جدید به شرکت های بیمه لازم است بهینه سازی و پالایش نمایندگان از سوی رؤسای شعب با جدیّت در دستور کار قرار گیرد. وی در ادامه گفت: با توجه به نقش مهم شعب در این حوزه در گام اول باید توجه دقیقی به عملکرد نمایندگان در چارچوب ضوابط قرار گیرد چرا که دیگر زمان آزمون و خطا در جذب و آموزش نمایندگان گذشته است و ما باید شبکه فروش خود را با دقت مهندسی کنیم و از مشکلات آنها یک گام جلوتر باشیم. معاون امور شعب و بازاریابی درخصوص معیارهای ارزیابی شعب برتر شرکت در سال 93 در خصوص سهم بیمه های عمر و تشکیل سرمایه گفت: سه شاخص سهم رشته بیمه عمر و تشکیل سرمایه بیش از 20 درصد، فروش مازاد بر پیش بینی بودجه ابلاغی و تحقق بودجه ابلاغی در کلیه رشته ها انتخاب شد که به ترتیب شعب قم و ساری موفق به احراز شرایط فوق شدند. وی همچنین درباره شعب برتر تصریح کرد: با توجه به پنج شاخص افزایش تولید و سهم بازار، نظم و برنامه ریزی، شفافیت مالی، سودآوری، توازن تولید و توسعه در ارزیابی شعب برتر، شعبه قم با کمترین انحراف به شاخص های در نظر گرفته شده بسیار نزدیک بود و شعب ساری، اجرایی مرکز، بندرعباس، یزد، اردبیل و سبزوار نیز در دستیابی به تولید بیش از بودجه خود در سال 93 موفق عمل کردند. وی با اشاره به طراحی و تصویب چارت سازمانی برای شعب گفت: هدف اصلی این پروژه تقسیم کار و انگیزش پرسنل شعب بود که در سطح بندی شعب با در نظر گرفتن برخی معیارها در نهایت 11 شعبه حایز شرایط برای پیاده سازی چارت شدند. جرگویی در پایان تأکید کرد: افتخار ما این است که عضوی از یک شرکت خوشنام در صنعت هستیم و همواره رعایت اخلاق، انصاف و اعتمادسازی جزو اولویت های ما بوده است. همچنین در این گردهمایی سه کارگروه "فنی"، "مالی و اداری"، "حقوقی و امور شعب و انفورماتیک" با حضور معاونین، مدیران و رؤسای مناطق و شعب با هدف بررسی مسائل در جهت هم افزایی بیشتر برگزار شد.